Nagelbijtster
Geschreven door Nicole   

Deze mevrouw heeft een heel aantal jaren achter elkaar nagelgebeten, waardoor haar nagels er behoorlijk beschadigd uitzien en een onnatuurlijke vorm hebben gekregen. Er zit geen bolling in de nagel, de nagels zijn volledig plat, ook groeien de nagels naar beneden en ziten er grove groeven in de nagels.

IMG_4860

Ik heb geen tips voor de verlenging kunnen plaatsen omdat de nagels hiervoor te plat waren, ik heb gebruik gemaakt van sjablonen om de nagel te verlengen. We hebben er samen voor gekozen om geen french manicure te nemen omdat de verhouding nagelbed/ french beide 50% zou worden, wat een onnatuurlijk resultaat geeft.

IMG_4862

 

 

De nagel is dusdanig verder gegroeid dat french manicure deze keer wel haalbaar is.

De nagels zijn nog erg breed omdat er nog geen bolling in de nagel gekomen is.

IMG_5056

 

Dit is de 2e opvulling (9 weken na het zetten van de nieuwe set gelnagels) en de eigen nagels zijn al mooi lang gegroeid, ook begin het nagelbed mooi roze te kleuren en komt de natuurlijke bolling van de nagel weer terug.

IMG_5498IMG_5500

 

Weer 3 weken later kunnen de nagels mooi smal gevijld worden, ook is de bolling van de natuurlijke nagel zo goed als herstelt.

IMG_5821

 
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Alle foto's en teksten op deze website worden beschermd door copyright. Al het materiaal op deze website is eigendom van Nikki's Hair & Nails.