Dave met dreads
Geschreven door Nicole   
woensdag 13 juli 2011 22:10

Het gebeurd niet vaak, maar gisteren was het weer zover. Een ware stoere jongen die ook dreads wilde. Na dit uitvoerig met zijn moeder besproken te hebben - de ins en outs over dreads te hebben gelezen - heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

Dave heeft gekozen voor korte dreads in 3 natureltinten, deze komen qua kleur het meest overeen met zijn eigen haarkleur. Hij heeft ruim 3 uur moeten zitten, maar het resultaat mag er zijn!

 

dave_03 dave_04

link naar gallerij

 
Nagelbijt -arrangement
Geschreven door Nicole   
vrijdag 07 januari 2011 09:43
Er zijn vanaf nu ook nagelarrangementen mogelijk: voor 175 euro, ben je binnen 7 weken verzekerd van mooie nagels. Elke week kom je langs voor een controle afspraak en worden de nagels weer mooi gemaakt, om de week wordt er een nieuwe set op de nagels geplaatst.

 

Na 7 weken hebben je nagels een mooie lengte gekregen en dan is de kunst aan jou, om er niet meer aan te zitten en je nagels mooi te houden!


Cindy-2 Cindy-4

 

 
Nu ook bruidsnagels
Geschreven door Nicole   
maandag 03 januari 2011 00:00

 

bruidsnagelsBij Nikki''s Nails kunt u nu ook terecht voor de mooiste bruidsnagels op de allermooiste dag van uw leven.

 
Nu ook hairextensions!
Geschreven door Nicole   
woensdag 20 oktober 2010 23:10

Bij Nikki’s Hair & Nails kunt u nu ook terecht voor het plaatsen van hairextenions! Enkele dames zijn u voor geweest en zijn met een mooie lange en volle bos haar de deur uit gegaan. Voor meer foto’s kunt u de fotogallerij bekijken.

U kunt zelf kiezen welke kleur, lengte en textuur (stijl, slag, krul) u in het haar wilt. Ook kunt u natuurlijk zelf kiezen of u wat meer volume in uw haar wilt hebben, of een echte metamorfose wilt door te kiezen voor een mooie volle bos lang haar.

Miranda-1 Miranda-8

 
« StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde »

Pagina 18 van 21
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Alle foto's en teksten op deze website worden beschermd door copyright. Al het materiaal op deze website is eigendom van Nikki's Hair & Nails.